Zondagsbrunch

Of het nu om een vrijgezellenbrunch gaat of een familiefeestje, wij verzorgen graag een ontbijt of brunch voor max 16 personen.

Wat mag je verwachten: verse broodjes, alles wat je op een broodje kan smeren zowel zoet als zuur, granola met griekse joghurt, fruitsap, warme choco, thee, alle soorten koffie, quiches, muffins en brownies etc. Indien gewenst ook een glaasje crémant voor iedereen. 

 

Reserveren? Graag zeker een week op voorhand mailen  naar info@barbaget.be of bel 0494 24 14 49 (Valerie)

Voor de koffieliefhebbers

BARBAGET organiseert regelmatig ook workshops voor volwassenen die zich volledig in de koffie willen smijten. De eerstvolgende workshop is "coffee cupping" or tasting. Ontdek hier meer: 

http://caffenation.blogspot.be/2013/07/cupping-coffee-guide.html

 

Heb je interesse? Mail dan naar info@barbaget.be of bel 0494 24 14 49 (Valerie)

 

 

 

BARBAGET ORGANISEERT

BARBAGET ZOEKT ENTHOUSIASTE MEDEWERKER!

20u/Week - enkel weekdagen - vast contract

Wij zoeken iemand die de handen uit de mouwen steekt, onze klanten verwelkomt en voor hen zorgt, zowel hun lunch mee prepareert als ze aan tafel bedient, afrekent, producten aanvult (groenten als dranken) en zorgt dat alles tip top in orde is en waakt over onze kwaliteit. Wij zoeken een zorgverstrekker in de horeca, maar ook iemand verbaal sterk , sociaal en een luisterend oor voor onze klanten.  Je geeft met de glimlach uitleg aan de klanten.

Je houdt van koffie en leuke foodcombinaties of het nu zoet of zuur is.

Je werkt volgens een vast deeltijds uurrooster (20u/week) enkel tijdens weekdagen en schooluren maar bent bereid je flexibel op te stellen indien nodig.

Interesse? Mail je CV naar info@barbaget.be of bel naar Valerie 0494 24 14 49